<< TOATE PRODUSELE

CEAI MASALA CHRISTMAS KOFI TI 100 G

Kofi Ti este primul atelier de cold brew și craft soda din România și au creat o gamă largă, originală și variată, de băuturi artizanale naturale, fără coloranți, conservanți sau arome adăugate, folosind doar ingrediente de cea mai înaltă calitate, cele mai multe introduse în premiera pe piața din România. 

 

 

Ingrediente: ceai negru, miere, ghimbir, cardamom, scorțișoară de Ceylon, cuișoare, anason, fenicul, piper, sare.

 

Inspirată din tradiția indiană, rețeta de Masala Chai este un ceai condimentat, cu note dulci-picante dar în același timp echilibrat. Condimentele procesate manual sunt încinse pentru a le potența paleta de gusturi și miresme, apoi acoperite cu miere pentru a menține aromele proaspete până la prepararea ceaiului. Datorită ingredientelor, Masala Chai este o sursă bogata de antioxidanți.

 

PREPARARE

Chai cu apă: adaugă 250 ml apă fierbinte (95°C) peste 15 gr Chai. Infuzează 2’ 30’’ și strecoară.

Chai la ibric (Chai Latte): incălzește 250 ml lapte* cu Chai (o lingură cu varf) la temperatură medie, amestecand până face spumă. Strecoară.

*Recomandăm lapte de vacă degresat sau vegetal (soia sau migdale) neindulcit.

Adaugă miere, după gust.