RETETE
SAVARIN CU CIOCOLATĂ ȘI ROM
Rețetă Rozmarin Gourmet - Ușor, pufos și delicios, savarin este un desert de vară ideal, mai ales servit direct din frigider, iar aroma lui delicată de rom completează perfect varianta cu ciocolată
0.00 LEI
|
COUGÈRES CU BRÂNZĂ TIMIAN, MATURATĂ
Rețetă Rozmarin Gourmet - Ciocolată și bomboane am tot oferit, ce ați zice de cougères cu brânză?
0.00 LEI
|
SPAGHETTI CU BRÂNZĂ DE CAPRĂ ȘI SOS DE LĂMÂIE
Rețetă Rozmarin Gourmet - Coasta Amalfitană e celebră pe lângă frumusețea ei inegalabilă și pentru lămâile speciale, mari, aromate, pe care italienii le folosesc mândri într-o mulțime de preparate dulci sau sărate
0.00 LEI
|
PIGS IN BLANKETS ȘI CAMEMBERT COPT TIMIAN
Rețetă Rozmarin Gourmet - Oricine o fi avut prima data ideea să învelească niște cârnăciori în aluat și să îi coacă împreună, ne-a făcut un mare serviciu.
0.00 LEI
|
PESTO DE LEURDĂ CU BRÂNZĂ MATURATĂ PRAID
Rețetă Rozmarin Gourmet - Pesto cu un fler românesc, din ingrediente locale, ce se potrivește minunat cu paste, risotto, sau drept condiment lângă pește, fructe de mare sau orice legume de primăvară.
0.00 LEI
|
CAMEMBERT TIMIAN LA GRĂTAR ȘI CĂPȘUNI MACERATE ÎN AGRODULCE
Rețetă Rozmarin Gourmet - Cremozitatea unui camembert e un pic îmblânzită de contrastantul agrodolce, un condiment fantastic inventat în gastronomia italiană, mai plăcut și mai delicat decât un oțet, complex și floral.
0.00 LEI
|
GARIDES SAGANAKI
Rețetă Rozmarin Gourmet - o rețetă în care combinația de ingrediente e sinomimă cu Grecia, pe care o iubim cu toții atât de mult (creveți, feta și roșii) și care se face ușor, relaxat și foarte repede – creveți saganaki.
0.00 LEI
|
VINETE COAPTE CU BRÂNZĂ DE BURDUF ȘI USTUROI NEGRU
Rețetă Rozmarin Gourmet - Ingrediente locale, din piață și de la brutărie, de la producătorii mei preferați, pentru un gust familiar din copilărie - am ales vinete albe, brânză de burduf, telemea maturată, pâine cu maia, usturoi negru și ardei iute.
0.00 LEI
|