<< TOATE PRODUSELE

CUTIT PROFESIONAL PENTRU BRANZETURI CU PASTA MOALE LAMA SUBTIRE BOSKA 14

Acest cuțit profesional taie fără efort brânzeturile moi precum roquefort și brie.

 

Cuțitul este fabricat din oțel japonez rezistent la coroziune și are mâner din plastic de înaltă calitate.

 

Acest cuțit profesional este exemplul perfect de cuțit eficient și elegant. Un instrument pe care nu trebuie să-l ascunzi, dar pe care îl poți lăsa la vedere, mai ales dacă este folosit în combinație cu celelalte cuțite profesionale pentru brânză cu mâner negru din conceptul HACCP.

 

Ușor de curățat după utilizare

După utilizare, spălați manual. Se poate curăța și în mașina de spălat vase, dar nu recomandăm acest lucru. Dacă este curățat în mașina de spălat vase, acest lucru poate crește riscul de deteriorare a cuțitului, iar lama se va toci mai repede. După spălare, ștergeți cu un prosop de bucătărie.

 

Producător: BOSKA, Olanda

 

Cutit subtire Boska