<< TOATE PRODUSELE

GIUSEPPE GIUSTI – OTET BALSAMIC DE MODENA IGP RISERVA DI FAMIGLIA

Calamaio - Rezerva familiei / 50 ml - condiment cu Otet Balsamic de Modena, obținut din struguri uscați la soare.

 

Un condiment fin cu otet balsamic de Modena de mare densitate și dulceață. Aromele gemului de prune se împletesc cu note dulci de vanilie, creând un buchet aromat delicat și învăluitor. Ideal pentru condimentarea diferitelor tipuri de rețete.

 

Sugestii de servire – risotto, paste proaspete, supe de legume, ouă, brânzeturi proaspete și maturate, carne albă și roșie, salată de fructe proaspete și deserturi.

 

Valabilitate – 10 ani.

 

Învechirea se face în butoaie, cu adăugarea de extras de oțet balsamic învechit în butoaie vechi de secole.

 

Giuseppe Giusti aceto balsamico barrels

 

mixt Giuseppe Giust aceto di modena riserva

 

Oțetul Balsamic a devenit un simbol al Modenei și un ambasador al excelenței italiene în lume. Aproape 60% din oțeturile balsamice ale lui Giusti sunt exportate în peste 60 de țări din întreaga lume. De-a lungul anilor, datorită calității și versatilității lor, oțeturile balsamice Giusti au pătruns în bucătariile unor restaurante importante din Italia și din împrejurimi, devenind unul dintre simbolurile gastronomiei italiene la nivel mondial.

 

Astăzi, produsele Giuseppe Giusti se vând în peste 60 de tari și sunt recunoscute ca fiind un brand traditional al Italiei, de înaltă calitate, 100% fabricat manual. Colecțiile de oțet balsamic Giusti sunt disponibile în cele mai exclusiviste restaurante din Italia și din întreaga lume, jucând un rol de sprijin în toate felurile de mâncare: de la paste proaspete la feluri principale de carne și pește, de la legume gătite și crude la fructe proaspete și desert.

 

DIN 1605, O POVESTE NEÎNTRERUPTĂ

Din secolul al XVII-lea, familia Giusti produce Oțet Balsamic, transmițând o rețetă care a creat o armonie complexă de arome și un produs de excelență, apreciat în întreaga lume.

Crearea unui oțet balsamic excepțional depinde de competență, experiență și atenție la detalii și de perioada îndelungată de învechire, cu butoaie de diferite dimensiuni si esente de lemn.

Mândrii de un know-how care a fost rafinat de-a lungul a 400 de ani de istorie a familiei, Giusti îmbină atât respectul pentru tradiție cu simțul responsabilității corporative locale, cât și o filozofie de producție modernă și durabilă.

 

O LUNGĂ ISTORIE, PREMIATĂ DIN GENERAȚIE ÎN GENERAȚIE

Reprezentată astăzi de Claudio Francesca și Luciano care conduc astăzi compania, istoria familiei Giusti este legată de zona locală. Timp de secole, producția de oțet balsamic a avut un caracter exclusiv privat, în cadrul familiei, și a fost destinată nu doar consumului privat, ci și celor mai importante daruri. O mare importanță s-a acordat așadar produselor cu brand privat, considerată o parte substanțială a moștenirii familiei. Maestrul oțetar era un membru al familiei, cineva care învățase tainele disciplinei încă de când era copil. O istorie străveche care încă trăiește și astăzi, transmisă din generație în generație.