<< TOATE PRODUSELE

MIED ROSE EFERVESCENT

Aroma complexă de flori, cu nuanță pronunțată de trandafir, propolis, ceară și miere. Gust moale, plăcut, cu postgust lung de trandafiri.

 

Este un aperitiv plăcut, dar și pairing perfect cu brânzeturi cu pastă moale, deserturi și salate pe bază de fructe.

 

Temperatură de servire: 6-8°C

 

Miedul sau hidromelul, este cea mai veche băutură fermentată, apărută cu mult înaintea celor din viță de vie, cereale sau fructe. După unele cercetări, vechimea acestei băuturi preparată din miere ar avea 6.000 de ani.

 

Miedul este perparat din miere, apă pură de izvor şi fermenţi (must de struguri sau drojdie). Dar există mied cu diverse arome: de afine, soc, mure, inclusiv lavandă. Are un gust deosebit de plăcut şi multiple indicaţii terapeutice, fiind bogat în vitaminele B, minerale, aminoacizi – cărămizile din care sunt construite proteinele. 

 

mied