<< TOATE PRODUSELE

SOLD OUT - CURS DE INIȚIERE ÎN LUMEA BRÂNZETURILOR 16 MARTIE

SOLD OUT Curs de inițiere în lumea brânzeturilor

 

Hotel Novotel / București 

 

Sâmbătă, 16 Martie 2024

 

___________________

 

Brânza joacă un rol important în aproape toate bucătăriile lumii, fiind un aliment complex, dar și o experiență personală.

 

La acest curs veți afla informații despre branzeturi din diferite tipuri de lapte (vacă, oaie, capră), cum se produc (lapte crud/pasteurizat, cu pastă moale, semitare, tare), reguli de bază în degustarea brânzeturilor, dar și cum se face un platou (tăiere, asociere și păstrare).

 

Vom degusta 15 sortimente de brânzeturi de la producători locali și internaționali, le vom afla povestea și locul de unde provin. Vom face asocieri cu alte produse complementare, dar și cu vinuri. Nu vor lipsi surprizele.

 

La sosire, vă vom întâmpina cu un pahar de spumant sau mied, produse local și gustări cu brânzeturi în asociere.

 

Cursul este susținut de Alina Iancu, fondatoarea proiectului Revino Gourmet, specialist în vinuri și brânzeturi.

 

Sâmbătă, 16 martie, 11.00-16.00

 

Cost: 495 lei/persoană

Grup de minimum 12 persoane, maximum 16 persoane

 

În cost sunt incluse:

  • 10 tipuri de brânză românească (25-30 g/sortiment)
  • 5 tipuri de brânză internațională (25-30 g/sortiment)
  • 1 spumant (75 ml) sau 1 mied (330 ml), la alegere (welcome drink)
  • 1 vin alb și 1 roșu premium (75 ml/sortiment)
  • 1 băutură spirtoasă (50 ml)
  • pâine și grisine
  • apă, cafea
  • dulceată, fructe proaspete și nuci
  • broșură cu informațiile din curs 

 

Parteneri curs Cramle Recaș si Hochland Romania.

 


Politica de rambursare taxă de înscriere

Dacă nu mai doriți să participați la curs, se returnează suma integrală dacă ne anuntați cu cel puțin 72 ore înainte. Altfel, se returnează doar 100 lei din suma plătită.

 

 

Pentru oferte personalizate (grupuri private), vă rugăm să de scrieți la salut@revino.ro sau 0743862874.

 

Video cursuri anterioare aici.

 

Curs branza cheese classes Revino 24

 

 

Curs degustare branzeturi_Revino Gourmet 2023

 

Curs degustare branzeturi_Revino Gourmet (3) (2000x1334)

 

Curs degustare branzeturi_Revino Gourmet (2) (2000x1334)

 

 

Curs degustare branzeturi_Revino Gourmet (7) (2000x1334)