SOLD OUT Curs de inițiere în lumea brânzeturilor
Hotel Novotel / București
Sâmbătă, 16 Martie 2024
___________________
Brânza joacă un rol important în aproape toate bucătăriile lumii, fiind un aliment complex, dar și o experiență personală.
La acest curs veți afla informații despre branzeturi din diferite tipuri de lapte (vacă, oaie, capră), cum se produc (lapte crud/pasteurizat, cu pastă moale, semitare, tare), reguli de bază în degustarea brânzeturilor, dar și cum se face un platou (tăiere, asociere și păstrare).
Vom degusta 15 sortimente de brânzeturi de la producători locali și internaționali, le vom afla povestea și locul de unde provin. Vom face asocieri cu alte produse complementare, dar și cu vinuri. Nu vor lipsi surprizele.
La sosire, vă vom întâmpina cu un pahar de spumant sau mied, produse local și gustări cu brânzeturi în asociere.
Cursul este susținut de Alina Iancu, fondatoarea proiectului Revino Gourmet, specialist în vinuri și brânzeturi.
Sâmbătă, 16 martie, 11.00-16.00
Cost: 495 lei/persoană
Grup de minimum 12 persoane, maximum 16 persoane
În cost sunt incluse:
- 10 tipuri de brânză românească (25-30 g/sortiment)
- 5 tipuri de brânză internațională (25-30 g/sortiment)
- 1 spumant (75 ml) sau 1 mied (330 ml), la alegere (welcome drink)
- 1 vin alb și 1 roșu premium (75 ml/sortiment)
- 1 băutură spirtoasă (50 ml)
- pâine și grisine
- apă, cafea
- dulceată, fructe proaspete și nuci
- broșură cu informațiile din curs
Parteneri curs Cramle Recaș si Hochland Romania.
Politica de rambursare taxă de înscriere
Dacă nu mai doriți să participați la curs, se returnează suma integrală dacă ne anuntați cu cel puțin 72 ore înainte. Altfel, se returnează doar 100 lei din suma plătită.
Pentru oferte personalizate (grupuri private), vă rugăm să de scrieți la salut@revino.ro sau 0743862874.
Video cursuri anterioare aici.