CUM SE FACE UN PLATOU CU BRANZETURI
Selecția brânzeturilor și produsele complementare
Selecția brânzeturilor și produsele complementare
Ce trebuie să știm pentru o degustare corectă
Excelență italiană în gastronomia internațională
Pelerinii englezi sunt cei care au adus pentru prima dată brânza în America, începând cu anul 1620. Pentru aceştia, brânzeturile reprezentau proviziile lor pentru drum.
Originea brânzeturilor a rămas necunoscută, dar știm că până în vremea Imperiului Roman, fabricarea lor a devenit un proces foarte răspândit și apreciat în întreaga Europă și în Orientul Mijlociu
Reguli simple pentru a asocia brânza cu vinul
Cum se poate obține cele mai gustoase platouri cu brânză
Brânza este un organism viu, iar pentru a rămâne proaspătă în frigider, astfel încât să vă puteți bucura de ea mai mult timp, trebuie lasată să respire.
Produse gourmet atent alese pentru evenimente corporate și festive
Modificările care au loc în timpul maturării se desfăşoară într-o anumită ordine şi se fac pe seama principalelor componente din lapte: lactoză, substanţe proteice şi grăsimi
Cum încadrăm brânza în functie tipul de lapte, grăsime, ori procesul de fabricație
Atunci când vorbim despre procesul de fabricație al brânzeturilor, trebuie să fim foarte atenți la calitatea laptelui materie primă
Pășunile de unde se hrănesc animalele influențează laptele, iar laptele determină multe dintre caracteristicile cheie ale brânzei.