BLOG
Informații despre brânzeturi și platouri gourmet
CUM PASTRAM BRANZETURILE IN FRIGIDER
Brânza este un organism viu, iar pentru a rămâne proaspătă în frigider, astfel încât să vă puteți bucura de ea mai mult timp, trebuie lasată să respire.
0.00 LEI
|
TAIEREA SI SERVIREA BRANZETURILOR
Cum se poate obține cele mai gustoase platouri cu brânză
0.00 LEI
|
CHEESEBAR PENTRU EVENIMENTE PRIVATE
Produse gourmet atent alese pentru evenimente corporate și festive
0.00 LEI
|
MATURAREA BRANZETURILOR
Modificările care au loc în timpul maturării se desfăşoară într-o anumită ordine şi se fac pe seama principalelor componente din lapte: lactoză, substanţe proteice şi grăsimi
0.00 LEI
|
OBTINEREA BRANZETURILOR
Atunci când vorbim despre procesul de fabricație al brânzeturilor, trebuie să fim foarte atenți la calitatea laptelui materie primă
0.00 LEI
|
CLASIFICAREA BRANZETURILOR
Cum încadrăm brânza în functie tipul de lapte, grăsime, ori procesul de fabricație
0.00 LEI
|
ASOCIEREA BRANZETURILOR CU VINURILE SAU CU ALTE BAUTURI
Reguli simple pentru a asocia brânza cu vinul
0.00 LEI
|
REGULI DE BAZA IN DEGUSTAREA BRANZETURILOR
Ce trebuie să știm pentru o degustare corectă
0.00 LEI
|
TERROIR-UL, CE INSEAMNA SI CUM AFECTEAZA PRODUCTIA DE BRANZETURI
Pășunile de unde se hrănesc animalele influențează laptele, iar laptele determină multe dintre caracteristicile cheie ale brânzei.
0.00 LEI
|
CUM SE FACE UN PLATOU CU BRANZETURI
Selecția brânzeturilor și produsele complementare
0.00 LEI
|
USTUROIUL NEGRU
Excelență italiană în gastronomia internațională
0.00 LEI
|
ISTORIA BRANZETURILOR MODERNE, PRODUCTIA LA NIVEL DE COOPERATIVA
Pelerinii englezi sunt cei care au adus pentru prima dată brânza în America, începând cu anul 1620. Pentru aceştia, brânzeturile reprezentau proviziile lor pentru drum.
0.00 LEI
|
ISTORIA BRANZETURILOR
Originea brânzeturilor a rămas necunoscută, dar știm că până în vremea Imperiului Roman, fabricarea lor a devenit un proces foarte răspândit și apreciat în întreaga Europă și în Orientul Mijlociu
0.00 LEI
|