RETETE

VINETE COAPTE CU BRÂNZĂ DE BURDUF ȘI USTUROI NEGRU

Rețetă Rozmarin Gourmet - Ingrediente locale, din piață și de la brutărie, de la producătorii mei preferați, pentru un gust familiar din copilărie - am ales vinete albe, brânză de burduf, telemea maturată, pâine cu maia, usturoi negru și ardei iute.

CAMEMBERT TIMIAN LA GRĂTAR ȘI CĂPȘUNI MACERATE ÎN AGRODULCE

Rețetă Rozmarin Gourmet - Cremozitatea unui camembert e un pic îmblânzită de contrastantul agrodolce, un condiment fantastic inventat în gastronomia italiană, mai plăcut și mai delicat decât un oțet, complex și floral.

GARIDES SAGANAKI

Rețetă Rozmarin Gourmet - o rețetă în care combinația de ingrediente e sinomimă cu Grecia, pe care o iubim cu toții atât de mult (creveți, feta și roșii) și care se face ușor, relaxat și foarte repede – creveți saganaki.

PESTO DE LEURDĂ CU BRÂNZĂ MATURATĂ PRAID

Rețetă Rozmarin Gourmet - Pesto cu un fler românesc, din ingrediente locale, ce se potrivește minunat cu paste, risotto, sau drept condiment lângă pește, fructe de mare sau orice legume de primăvară.

PIGS IN BLANKETS ȘI CAMEMBERT COPT TIMIAN

Rețetă Rozmarin Gourmet - Oricine o fi avut prima data ideea să învelească niște cârnăciori în aluat și să îi coacă împreună, ne-a făcut un mare serviciu.

SAVARIN CU CIOCOLATĂ ȘI ROM

Rețetă Rozmarin Gourmet - Ușor, pufos și delicios, savarin este un desert de vară ideal, mai ales servit direct din frigider, iar aroma lui delicată de rom completează perfect varianta cu ciocolată

COUGÈRES CU BRÂNZĂ TIMIAN, MATURATĂ

Rețetă Rozmarin Gourmet - Ciocolată și bomboane am tot oferit, ce ați zice de cougères cu brânză?

SPAGHETTI CU BRÂNZĂ DE CAPRĂ ȘI SOS DE LĂMÂIE

Rețetă Rozmarin Gourmet - Coasta Amalfitană e celebră pe lângă frumusețea ei inegalabilă și pentru lămâile speciale, mari, aromate, pe care italienii le folosesc mândri într-o mulțime de preparate dulci sau sărate